Останні відгуки про фахівців у м. Буча в категорії "Вантажні перевезення"

На цій сторінці ви можете почитати останні відгуки замовників у категорії Вантажні перевезення. Відгуки не редагуються та не видаляються з сервісу без істотної причини.
  1. Всі послуги
  2. Кур'єрські послуги
    1. Кур'єрська доставка
    2. Доставка продуктів
    3. Доставка готової їжі
    4. Доставка ліків
    5. Кур'єр на авто
    6. Доставка товару з інтернет-магазину
    7. Доставка документів
    8. Доставка подарунків
    9. Доставка квітів
    10. Відправити поїздом або маршруткою
    11. Забрати і відправити поштою
    12. Знайти
    13. Постояти в черзі
    14. Інші кур'єрські послуги
Все зроблено своєчасно і максимально гарно, рекомендую !
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
Сьогодні 13:14
Замовник Александр відгук по замовленню "перевезти мебель"
отличный специалист, рекомендую к сотрудничеству
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
8 липня 7:56
Замовник Катя відгук по замовленню "Диван"
Все хорошо
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
7 липня 10:28
Замовник Юлия відгук по замовленню "Вывезти товар с Бучи на склад Горенка"
Рекомендую!!!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
17 лютого 15:14
Замовник Мілена відгук по замовленню "Перевезення розкладеного ліжка"
дуже професійно та оперативно виконали замовлення - рекомендую
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
7 листопада 2021 16:32
Замовник Игорь відгук по замовленню "Детскую кровать"
Все вовремя и как договорились.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
19 вересня 2021 16:13
Замовник Анна відгук по замовленню "Перевезти шкаф "
Отличный перевозчик. Мы довольны и качеством и вежливостью и пунктуальностью.Погрузили привезли разгрузили отлично! Рекомендуем!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
17 вересня 2021 15:05
Рабботу выполнили хорошо, но при переноске техники порвали в двух местах линолеум. "Утешили", что все очень легко клеится. Поэтому оценка невысокая.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
22 серпня 2021 1:07
Замовник Ирина відгук по замовленню "Перевезти личные вещи и комнатные растения"
Довольна работой Алексея. Быстро, чётко, профессионально. Очень толковый, отзывчивый и приятный в общении молодой человек. Рекомендую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
30 липня 2021 22:15
Замовник Александр відгук по замовленню "Перевезти вещи с одной квартиры в другую"
Все было круто: во время приехали, очень быстро загрузили вещи и также быстро разгрузили( без перекуров и т.д).Очень вежливые и вообще большие молодцы, мы довольны
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
17 квітня 2021 23:00
Замовник виталий відгук по замовленню "мини переезд. "
Полностью доволен выполнением заказа. Сергея рекомендую, как ответственного исполнителя.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
14 квітня 2021 21:12
Замовник Лоранс відгук по замовленню "Перевозка (Ворота)"
супер👍 полный пакет услуг по приемлемой цене.Быстро, качественно, сами загрузили и разгрузили без доплаты.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
9 березня 2021 16:24
Замовник Юлия відгук по замовленню "Перевезти вещи Дарница- ворзель"
Все прошло отлично!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
24 січня 2021 20:46
Замовник Катерина відгук по замовленню "Перевезти двері"
У неймовірному захваті від людини! Швидко, професійно, з повагою і турботою! Рекомендую однозначно! Не шукайте інших, звертайтеся до Андрія!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
29 жовтня 2020 14:06
Замовник Alexander відгук по замовленню "Перевозка распиленного дсп (письменный стол)"
Работой Романа остался доволен: все быстро, четко, без лишних вопросов. Рекомендую.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
2 вересня 2020 12:01
Замовник даша відгук по замовленню "перевезти диван"
Спасибо за сотрудничество, очень приятный молодой человек, помог в переноске дивана.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
6 серпня 2020 20:33
Замовник Светлана відгук по замовленню "Забрать строй материалы из Новой Линии"
Все пройшло добре, дякую за оперативність
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
21 липня 2020 16:14
Замовник Олег відгук по замовленню "Перевезти розбірний металевий гараж"
Повністю задоволений роботою, Рекомендую.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
7 червня 2020 18:16
Замовник Ирина відгук по замовленню "Перевезти вещи (переезд)"
Очень довольна услугами Ивана. Выполнил все качественно, был внимателен, всё уточнял. Гибко отнесся к смене обстоятельств и здорово нам помог в стрессовых условиях. Благодарю
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
7 травня 2020 19:57
Замовник Сергей відгук по замовленню "Перевезти леса строительные"
Професійно
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
2 травня 2020 8:31
1 2